Gastro Kup Srbija

Organizatori su obezbedili zajednički smeštaj za sve takmičare i goste manifestacije koji nisu iz Novog Sada kako bi druženje kolega moglo da se nastavi i van sajma i kako bi u vreme sajma turizma u Novom Sadu mogli da za naše takmičare dobijemo što bolju cenu. Smeštaj će biti u Hotelu DASH Novi Sad.

Garni Hotel Dash je moderan hotel sa 4 zvezdice, smešten nedaleko od centra Novog Sada. Idealno je polazište turista u istraživanju jedinstvene kulture i istorije Novog Sada, kao i mesto prijatnog i udobnog boravka poslovnih gostiju. Kao „oaza“ nadomak centra Vojvođanske prestonice, Garni Hotel Dash osim mira i tišine turistima i poslovnim gostima nudi besprekornu udobnost smeštaja, a blizina javnog prevoza i sopstveni parking čine Garni Hotel Dash posebno pristupačnim.

image separator

Cena boravka u hotelu DASH sa doručkom i večerom za dva noćenja je 50 eura koju je dogovorio organizator za svoje takmičare. Čekiranje u hotelu je 26. septembra posle 12h. Tamo će Vas sačekati devojke na pultu Zelene doline kako bi ste se upisali i dobili sajamske akreditacije. Gosti iz Srbije mogu platiti članarine za kategorije i noćenja putem računa ili uplatnice na račun Zelene doline ( Marfin bank – broj računa 145 – 23797 – 73 , Uplatilac: Vaše Ime i pezime i adresa, Svrha uplate: Članarina, Primalac: Zelena dolina, Branislava Nušiča 4c, Novi Sad ) ili u gotovini prilikom preuzimanja sajamskih akreditacija. Za takmičare i goste iz inostranstva preporučujemo plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja akreditacija sajma na pultu Zelene doline u holu hotela kako bi izbegli bankarske provizije i kursne razlike koje znaju biti velike.

Prijavom na manifestaciju se mole takmičari i gosti da se jasno izjasne po pitanju kategorija i smeštaja kako bi blagovremeno bili upisani u takmičarsku tabelu i kako bi Vam smeštaj bio rezervisan.

    Vršačka 11 – 21000 Novi Sad

    021 403 155

    061 61 61 161

  office@dash-star.com

   www.dash-star.com

Close Menu
Close Panel