Gastro Kup Srbija

Smeštaj za takmičare

Organizatori su obezbedili zajednički smeštaj za sve takmičare i goste manifestacije koji nisu iz Novog Sada.  Smeštaj za takmičare će biti u Hotelu DASH, Vršačka 11., Novi Sad.

 https://dash-star.com

Garni Hotel Dash je moderan hotel sa 4 zvezdice, smešten nedaleko od centra Novog Sada. Idealno je polazište turista u istraživanju jedinstvene kulture i istorije Novog Sada, a osim mira i tišine turistima i poslovnim gostima nudi besprekornu udobnost smeštaja, a blizina javnog prevoza i sopstveni parking čine Garni Hotel Dash posebno pristupačnim.

 

Cena boravka u hotelu DASH  sa doručkom po noćenju je 24 € u trokrevetnoj sobi, 27  u dvokrevetnoj sobi, ili 41 €  u jednokrevetnoj sobi. Cene su izražene po osobi, odnosno 45 € je cena dvokrevetne, a 62 € trokrevetne sobe.

* U cenu je uključen doručak, dok se boravišna taksa od 130,00 RSD  i osiguranje od 16,00 RSD dodatno naplaćuju.

 

Čekiranje u hotelu je 17, 18. ili 19. novembra. Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 14h na dan dolaska, a do 12h na dan odlaska.

Parking i korišćenje interneta su gratis. Usluge wellnessa se dodatno naplaćuju po važećem cenovniku za wellness.

Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan prijave.

 

Gosti iz Srbije mogu platiti kotizaciju za takmičarske kategorije i noćenja putem računa ili uplatnice na račun Zelene doline – Expobank, broj računa 145 – 23797 – 73

Uplatilac: Vaše ime,prezime i adresa,

Svrha uplate: Uplata članarina,

Primalac: Zelena dolina, Branislava Nušića 4c, Novi Sad).

Za takmičare i goste iz inostranstva preporučujemo plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja akreditacija sajma na pultu Zelene doline u holu hotela.

 

Napominjemo da ove cene važe samo putem dogovora organizatora i hotela DASH u uslovima grupnog smeštaja. Prijavom na manifestaciju se mole takmičari i gosti da se izjasne po pitanju kategorija i smeštaja kako bi blagovremeno bili upisani u takmičarsku tabelu i kako bi Vam smeštaj bio rezervisan.

Close Menu
Close Panel