Gastro Kup Srbija

Na drugom po redu Gastro kupu Srbija koji će se održati u Novom Sadu 6. i 7. oktobra za vreme međunarodnog sajma LORIST kao specijalni gost i počasni sudija prisistvovaće i Michelin star restaurant chef Giorgio ( Đorđo ) Diana. Takođe će 8. oktobra u saradnji sa poznatim novosadskim lokalom Kafemat pripremiti svečanu večeru za prijatelje tog kluba.

Takmičari Gastro kupa Srbija će imati jedinstvenu priliku da svoje radove predstave ovom prekaljenom gastronomskom majstoru. Giorgio ( Đorđo ) Diana je rođen 1982. godine u Kaljariju ( Italija ). Zahvaljujući svojoj strasti, profesionalizmu i predanosti kuvanju postao je jedan od najmlađih šefova koji su se okutili čuvenom Michelin- ovom zvezdicom. Tokom karijere radio je u brojnim visoko rangiranim svetskim restoranima, a trenutno je zaposlen u restoranu Pier 88 u Kairu. Njogovi meniji su oličenje kreativnosti, inovativnosti, posebno fokusirajući pažnju na mediteransku kuhinju koju obogaćuje sa azijskim začinima i molekularnim kreacijama – može se reći da je izgradio jedinstven stil po kome je nadaleko poznat.

Naš gost u Novom Sadu biće 6. i 7. oktobra na Gastro kupu Srbija 2018. gde će biti počasni sudija i 8. oktobra u Cafe – restoranu Kafemat gde će zajedno sa šefom Dejanom Stankovićem, inaće predsednikom sudijskog žirija Gastro kupa, spremati gala večeru za prijatelje lokala.

Close Menu
Close Panel