Gastro Kup Srbija

Organizatori su obezbedili zajednički smeštaj za sve takmičare i goste manifestacije koji nisu iz Novog Sada. Smeštaj za takmičare će biti u Hotelu ZENIT, Zmaj Jovina 8, Novi Sad.

www.hotelzenit.co.rs

Cena boravka u hotelu ZENIT sa doručkom po noćenju je 2550 rsd (25eu) u dvokrevetnoj sobi, ili 3600rsd (36 eu) u jednokrevetnoj sobi.

Čekiranje u hotelu je 17, 18. ili 19. septembra posle 12h. Check-out je u 11.00 časova. Na pultu Zelene Doline u hotelu Zenit dočekaće vas naše osoblje kako biste se upisali i dobili sajamske akreditacije. Kontakt telefon 063/550-951 (Jelena).
Gosti iz Srbije mogu platiti kotizaciju za takmičarske kategorije i noćenja putem računa ili uplatnice na račun Zelene doline – Expobank, broj računa 145 – 23797 – 73
Uplatilac: Vaše ime,prezime i adresa,
Svrha uplate: Uplata članarina,
Primalac: Zelena dolina, Branislava Nušića 4c, Novi Sad) ili
u gotovini prilikom preuzimanja sajamskih akreditacija. Za takmičare i goste iz inostranstva preporučujemo plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja akreditacija sajma na pultu Zelene doline u holu hotela.
Napominjemo da ove cene važe samo putem dogovora organizatora i hotela ZENIT u uslovima grupnog smeštaja. Prijavom na manifestaciju se mole takmičari i gosti da se jasno izjasne po pitanju kategorija i smeštaja kako bi blagovremeno bili upisani u takmičarsku tabelu i kako bi Vam smeštaj bio rezervisan.

Close Menu
Close Panel